Nieuw

De eerste EPTM test onder corona protocol!
Vlogs
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenGelderse paardenEvenementen

De eerste EPTM test onder corona protocol!

De stallen op het KWPN-centrum zijn weer bevolkt! De eerste merries zijn weer aangeleverd voor de EPTM-test, uiteraard onder strikt protocol. In deze vlog zie je welke maatregelen genomen zijn.
08:26
Zambesi TN
Team Nijhof

Zambesi TN

Zambesi TN (Heartbreaker X Calvaro Z). Zambesi zelf was op jonge leeftijd al succesvol in de springsport: als zesjarige kwali ceerde hij zich voor de nale van het WK in Lanaken. Onder Sjaak Sleiderink werd hij vervolgens driemaal tweede van de vier wedstrijden in de hengstencompetitie en won hij in Den Bosch zowel de nale als de competitie met meer dan 20 punten afstand. Later sprong Zambesi succesvol op 1,45m-niveau. Zambesi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
02:51
Verdi TN
Team Nijhof

Verdi TN

Verdi TN (Quidam de Revel X Landgraf I). VDL Groep Verdi TN N.O.P. is het ultieme voorbeeld dat sport en fokkerij hand in hand gaan. Al jarenlang combineert Verdi de dekdienst met een sportcarrière op het allerhoogste niveau. Verdi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
03:21
United
Team Nijhof

United

United (Krack C X T.C.N. Partout). Kies voor zekerheid, kies voor kampioenenmaker United! De Krack C-zoon heeft zijn naam gevestigd als topvererver dankzij een hoog percentage nakomelingen dat opvalt in de sport en op het keuringsterrein, zoals NMK-kampioene Brooklyn, de inmiddels Grand Prix geklasseerde hengstenkeuringskampioen Bordeaux en de gouden Young Riders-medaillewinnaar TC Athene. United is beschikbaar bij Team Nijhof.
04:27
Komme Casall TN
Team Nijhof

Komme Casall TN

Komme Casall TN (Comme Il Faut X Casall). In het verrichtingsonderzoek gooide Komme Casall TN hoge ogen met zijn optreden tijdens de 50-dagentest. Met een totaalscore van 86,5 punten, waaronder een 9 voor vermogen, rijdbaarheid en instelling, werd Komme Casall TN de overtuigende kampioen van het najaarsonderzoek. Komme Vasall TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
02:16
Johnson
Team Nijhof

Johnson

Johnson (Jazz X Flemmingh). Glock’s Johnson TN N.O.P. heeft zich onder Hans Peter Minderhoud opgewerkt tot de absolute wereldtop van de dressuursport. De Jazz-zoon staat 6e op de Wereldranglijst, won teamgoud op het EK in Aken afgelopen jaar én pakte individueel een bronzen medaille. “Zijn absolute topinstelling heeft het allergrootste verschil gemaakt. Al moet het uit zijn tenen komen, Johnson doet het voor je”, zegt ruiter Hans Peter Minderhoud over zijn topper. “Als hij binnenkomt, zie je dat mensen rechtop gaan zitten. Dan is hij echt de koning!”. Johnson is beschikbaar bij Team Nijhof.
07:00
Jamboree TN
Team Nijhof

Jamboree TN

Jamboree TN (Vigo D'Arsouilles X Carolus II). Jamboree TN combineert ongekend vermogen met voorzichtigheid, reflexen en souplesse aan de sprong. Daarnaast heeft Jamboree een uitstekende bloedsopbouw en komt hij uit één van de beste stammen van de fokkerij van familie Van Straaten uit Den Ham. Jamboree TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
02:45
Cantona TN
Team Nijhof

Cantona TN

Cantona TN (Codex One x Caretano). Verrichtingstopper met een super KWPN veulenrapport. Cantona TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
03:13
Vlog 7 - De week van...
Vlogs
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenGelderse paardenKWPN Select SaleEvenementen

Vlog 7 - De week van...

Deze week laten Renate van Uytert-Van Vliet, Jasper van der Waaij, Piet Peters en Leontine ter Harmsel-Zanderink zien hoe het hun vergaat in deze periode.
14:43
Lloyd
Stal Aris van Manen

Lloyd

Lloyd (Governor X Charmeur). 2016 | Bruin | 1,71m. | WFFS-vrij. Marian Dorresteijn, lid van de hengstenkeuringscommissie dressuur, was vol lof over Lloyd op de hengstenkeuring. Toen hij kwam in het verrichtingsonderzoek, zei Adelinde al tegen ons: "Deze hengst is zo ongecompliceerd, geeft zo'n fijn gevoel bij het rijden en is ook super makkelijk op stal. Dat hebben we ook in Ermelo ervaren. Hij heeft drie goede gangen: veel schakelvermogen in draf en een fijne stap en galop. Hij toonde steeds super veel werklust en go en wilde altijd lopen. Daarbij heeft hij van nature een hals die goed gevormd is en er op de goede manier aan zit. Daardoor kan hij heel makkelijk in de juiste aanleuning lopen. Dat zijn natuurlijke kwaliteiten waar je als dressuurruiter heel veel aan hebt." Lloyd is beschikbaar bij Stal Aris van Manen. Info@arisvanmanen.nl, Tel: 0655701606
01:39
Kayne
Stal Aris van Manen

Kayne

Kayne (Governor X Rousseau). 2015 | Bruin | 1,73m. | WFFS-vrij. Kayne overtuigde vorig jaar met een super eerste jaargang veulens. Kayne liet van acht geboren veulens zes veulens in Ermelo zien en dat was een uniforme collectie veulens met mooie fronten en sterke bewegingen. Kanye is beschikbaar via Stal Aris van Manen. Info@arisvanmanen.nl, Tel: 0655701606
02:05
Kannan Jr.
StuDutch

Kannan Jr.

Kannan Jr. (Cornet Obolensky X Quick Star). Kannan Jr. is beschikbaar bij StuDutch en Stal Brinkman.
03:01