Kjento

06:242 maanden geleden
Kjento (Negro X Jazz). Kjento is een eerlijke, betrouwbare, op zijn ruiter gefocuste hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel inzet en werklust en laat zich zeer goed door zijn ruiter bewerken. De stap is actief, zuiver en goed van ruimte met veel lichaamsgebruik. De draf is zeer krachtig, goed van ruimte met een zeer actief ondertredend achterbeen dat zeer goed tot dragen komt. De galop is bergop, zeer krachtig met zeer veel gedragenheid en ruimte. Kjento beweegt met veel takt en een zeer goede beentechniek, zelfhouding en balans waarbij zijn vermogen tot sluiten positief opvalt. Als dressuurpaard heeft Kjento zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel. Kjento is beschikbaar bij Van Olst Horses.

Gerelateerd

Negro
Van Olst Horses

Negro

Negro (Ferro X Variant). Negro is winnaar van zowel de hengstencompetitie in 2000 als in 2001, hij won de titel “Youngster Stallion” (Zwolle 2001). Tijdens de WK in Verden 2001 was Negro de beste 6-jarige KWPN-er. Negro heeft met succes zijn Lichte Tour periode doorlopen. Van zijn 4 starts, won hij drie maal. Zijn eerste start in de Zware Tour won hij overtuigend met een debuut superscore van 72,50%, waarbij hij zijn ongekende talenten voor piaffe en passage toonde. Negro is beschikbaar bij Van Olst Horses.
03:172 maanden geleden
Lord Leatherdale
Van Olst Horses

Lord Leatherdale

Lord Leatherdale (Lord Loxley X Ferragamo). Lord Leatherdale verbindt al het goede uit de beste foklijnen van Westfalen en voert daarmee een voor het KWPN begeerde en vernieuwende “vrije” bloedopbouw. Lord Leatherdale is “Grand Prix” afgericht. Zijn vader is de Westfaalse stempelhengst Lord Loxley, die in zijn jonge jaren het Bundeschampionat op zijn naam wist te schrijven en inmiddels Grand Prix gestart is. Moeder de bloedmooie zwarte Fairless P voert het bloed van de sterk verervende Ferragamo en Anmarsch (v.Angelo xx). Lord Leatherdale is beschikbaar bij Van Olst Horses.
07:182 maanden geleden
Lewis
Van Olst Horses

Lewis

Lewis (Grand Galaxy Win X Uphill). Lewis is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft een goede bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is actief, zuiver, heeft een goede overstap. De draf is goed van ruimte met een actief achterbeen dat goed te bewerken is. De galop heeft een krachtige afdruk, is goed van ruimte en is gedragen. Lewis beweegt met een goede beentechniek en een goede houding en balans. Als dressuurpaard heeft Lewis veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel. Lewis is beschikbaar bij Van Olst Horses.
04:482 maanden geleden
Lantanas
Van Olst Horses

Lantanas

Lantanas (Sir Donnerhall X Hemmingway). Lantanas is een eerlijke, betrouwbare hengst met veel voorwaartsdrang en een goede instelling. De hengst heeft veel inzet en bereidheid tot werken. De stap is zuiver, actief en goed van ruimte en souplesse. In draf heeft de hengst een actieve beentechniek, een goede tot zeer goede ruimte en een achterbeen dat goed te bewerken is. De galop is krachtig, bergop, gedragen en goed van ruimte, Lantanas beweegt met veel souplesse en een goede houding en balans. Als dressuurpaard heeft Lantanas veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel. Lantanas is beschikbaar bij Van Olst Horses.
04:422 maanden geleden