Over KWPN.tv

Liefhebbers van KWPN-paarden kunnen hun hart ophalen met KWPN.tv. Volg onze evenementen via de livestreams en bekijk iedere week nieuwe reportages, vlogs en weekjournaals. Op computer, ­tablet, mobiel of smart-tv kun je 24 uur per dag genieten van ons kanaal, ook via de KWPN.tv app waar je jouw voorkeuren kunt aangeven om gepersonaliseerde pushberichten te ontvangen.

Tijdlijn en livestreams

De tijdlijn en de livestream van KWPN-evenementen zijn openbaar, log in als KWPN-lid of registreer gratis met een e-mailadres of via Facebook.

Terugkijken via On Demand

Video's zijn terug te kijken via de On Demand-functie, blader door de categorieën of gebruik de zoekfunctie. Een deel van de video's is alleen terug te kijken voor KWPN-leden en KWPN.tv-leden (zoals de KWPN Kampioenschappen, Hengstencompetities en de KWPN Stallion Show).

Inloggen (KWPN-leden)

KWPN-leden kunnen inloggen met hun Mijn KWPN-inloggegevens (lidnummer en wachtwoord).

Registeren met e-mailadres of via Facebook (niet-leden)

Niet-leden kunnen zich gratis registreren met een e-mailadres of via Facebook.

​KWPN.tv-abonnement afsluiten

Ben je geen KWPN-lid en wil je wel alle video's terug kunnen zien? Sluit dan een KWPN.tv-jaarabonnement af:
KWPN.tv-abonnement afsluiten

KWPN.tv video bestellen

Je kunt video's van KWPN.tv ook bestellen, je ontvangt deze dan zo snel mogelijk als .mp4-bestand via Wetransfer. Stuur na het afrekenen met iDeal een e-mail naar info@kwpn.tv met daarin de video die je wilt bestellen.
Video bestellen in de KWPN-webshop

Download de KWPN.tv app