Mindset ES

01:022 maanden geleden
Mindset ES (Aganix du Seigneur x Kannan x Lancer II x Pilot). Mindset ES is een van de premiehengsten van de afgelopen KWPN hengstenkeuring, hij komt uit een stam met veel sportpaarden waarbij zijn 8 jarige moeder Hosanne ES reeds op 1.45 niveau uitkomt. Mindset ES is een grootramige hengst met zeer veel vermogen. Beschikbaar bij Stal Schep, Waalseweg 87a, 3999NR Tull en 't Waal. Tel: 0306067584 E-mail: info@egbertschep.nl

Gerelateerd

La Costa ES
Stal Schep

La Costa ES

La Costa ES (Mosito van het Hellehof x Cumano x Lux Z x Capitol) La Costa ES is een grote vermogende hengst met veel bloed. Vader Mosito vh Hellehof gaf met zijn eerste jaargang direct zijn visitekaartje af. Moedersvader Cumano maakt deze hengst genetisch nog eens extra interessant. Nieuw bloed in een zeer modern jasje waarbij met name het vermogen en de voorzichtigheid positief opvallen. Beschikbaar bij Stal Schep, Waalseweg 87a, 3999NR Tull en 't Waal. Tel: 0306067584 E-mail: info@egbertschep.nl
02:082 maanden geleden
Zambesi TN
Team Nijhof

Zambesi TN

Zambesi TN (Heartbreaker X Calvaro Z). Zambesi zelf was op jonge leeftijd al succesvol in de springsport: als zesjarige kwali ceerde hij zich voor de nale van het WK in Lanaken. Onder Sjaak Sleiderink werd hij vervolgens driemaal tweede van de vier wedstrijden in de hengstencompetitie en won hij in Den Bosch zowel de nale als de competitie met meer dan 20 punten afstand. Later sprong Zambesi succesvol op 1,45m-niveau. Zambesi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
02:5152 dagen geleden
Verdi TN
Team Nijhof

Verdi TN

Verdi TN (Quidam de Revel X Landgraf I). VDL Groep Verdi TN N.O.P. is het ultieme voorbeeld dat sport en fokkerij hand in hand gaan. Al jarenlang combineert Verdi de dekdienst met een sportcarrière op het allerhoogste niveau. Verdi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
03:2152 dagen geleden
United
Team Nijhof

United

United (Krack C X T.C.N. Partout). Kies voor zekerheid, kies voor kampioenenmaker United! De Krack C-zoon heeft zijn naam gevestigd als topvererver dankzij een hoog percentage nakomelingen dat opvalt in de sport en op het keuringsterrein, zoals NMK-kampioene Brooklyn, de inmiddels Grand Prix geklasseerde hengstenkeuringskampioen Bordeaux en de gouden Young Riders-medaillewinnaar TC Athene. United is beschikbaar bij Team Nijhof.
04:2752 dagen geleden