Lingo van de Watermolen

00:3633 dagen geleden
Lingo van de Watermolen (Connect X Carambole). Lingo van de Watermolen is beschikbaar bij De Watermolen.

Gerelateerd

Carambole
De Watermolen

Carambole

Carambole (Cassini I X Concerto II). De in de internationale springsport zeer goed presterende Carambole is een correct gebouwde, moderne en tegelijk degelijke hengst. Een Cassini I-zoon die zijn werk onder het zadel steeds goed probeert te doen en ook nog eens zeer aansprekende veulens levert. Carambole is beschikbaar bij De Watermolen.
01:31
Je Suis Equus Tame
De Watermolen

Je Suis Equus Tame

Je Suis Equus Tame (Qlassic Bois Margot X Quaprice). Je Suis Equus Tame is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. Je Suis Equus Tame is beschikbaar bij De Watermolen.
03:31
Daily Diamond
De Watermolen

Daily Diamond

Daily Diamond (Daily Deal X Fürst Heinrich). KWPN | 1,70 cm | 2012. Daily Diamond is een jonge hengst met ongekend veel uitdrukking, ras en adel. Hij heeft een zeer positief ingesteld karakter. Daily Diamond kan het model verbeteren en instelling, souplesse, bewegingstechniek en bloedspreiding aan de dressuurpaardenfokkerij toevoegen. Daily Diamond is beschikbaar bij De Watermolen
02:00
Kardesh
De Watermolen

Kardesh

Kardesh (Etoulon X Zirocco Blue). KWPN | 1,73 cm | 2015. Kardesh is een opvallend mooie verschijning. Met zijn wil om te werken en zijn indrukwekkende prestaties profileerde Kardesh zich tijdens het KWPN verrichtingsonderzoek. Kardesh kan het model verbeteren, en springkwaliteit en metname techniek en vermogen toevoegen aan de springpaardenfokkerij. Kardesh is beschikbaar bij De Watermolen, Stal van Vliet, Van Uytert en De Ritta Hoeve.
01:43

Nieuwonlangs toegevoegd

De eerste EPTM test onder corona protocol!
Vlogs
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenGelderse paardenEvenementen

De eerste EPTM test onder corona protocol!

De stallen op het KWPN-centrum zijn weer bevolkt! De eerste merries zijn weer aangeleverd voor de EPTM-test, uiteraard onder strikt protocol. In deze vlog zie je welke maatregelen genomen zijn.
08:26
Zambesi TN
Team Nijhof

Zambesi TN

Zambesi TN (Heartbreaker X Calvaro Z). Zambesi zelf was op jonge leeftijd al succesvol in de springsport: als zesjarige kwali ceerde hij zich voor de nale van het WK in Lanaken. Onder Sjaak Sleiderink werd hij vervolgens driemaal tweede van de vier wedstrijden in de hengstencompetitie en won hij in Den Bosch zowel de nale als de competitie met meer dan 20 punten afstand. Later sprong Zambesi succesvol op 1,45m-niveau. Zambesi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
02:51
Verdi TN
Team Nijhof

Verdi TN

Verdi TN (Quidam de Revel X Landgraf I). VDL Groep Verdi TN N.O.P. is het ultieme voorbeeld dat sport en fokkerij hand in hand gaan. Al jarenlang combineert Verdi de dekdienst met een sportcarrière op het allerhoogste niveau. Verdi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
03:21
United
Team Nijhof

United

United (Krack C X T.C.N. Partout). Kies voor zekerheid, kies voor kampioenenmaker United! De Krack C-zoon heeft zijn naam gevestigd als topvererver dankzij een hoog percentage nakomelingen dat opvalt in de sport en op het keuringsterrein, zoals NMK-kampioene Brooklyn, de inmiddels Grand Prix geklasseerde hengstenkeuringskampioen Bordeaux en de gouden Young Riders-medaillewinnaar TC Athene. United is beschikbaar bij Team Nijhof.
04:27