Kjento

06:2432 dagen geleden
Kjento (Negro X Jazz). Kjento is een eerlijke, betrouwbare, op zijn ruiter gefocuste hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel inzet en werklust en laat zich zeer goed door zijn ruiter bewerken. De stap is actief, zuiver en goed van ruimte met veel lichaamsgebruik. De draf is zeer krachtig, goed van ruimte met een zeer actief ondertredend achterbeen dat zeer goed tot dragen komt. De galop is bergop, zeer krachtig met zeer veel gedragenheid en ruimte. Kjento beweegt met veel takt en een zeer goede beentechniek, zelfhouding en balans waarbij zijn vermogen tot sluiten positief opvalt. Als dressuurpaard heeft Kjento zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel. Kjento is beschikbaar bij Van Olst Horses.

Gerelateerd

Negro
Van Olst Horses

Negro

Negro (Ferro X Variant). Negro is winnaar van zowel de hengstencompetitie in 2000 als in 2001, hij won de titel “Youngster Stallion” (Zwolle 2001). Tijdens de WK in Verden 2001 was Negro de beste 6-jarige KWPN-er. Negro heeft met succes zijn Lichte Tour periode doorlopen. Van zijn 4 starts, won hij drie maal. Zijn eerste start in de Zware Tour won hij overtuigend met een debuut superscore van 72,50%, waarbij hij zijn ongekende talenten voor piaffe en passage toonde. Negro is beschikbaar bij Van Olst Horses.
03:17
Lord Leatherdale
Van Olst Horses

Lord Leatherdale

Lord Leatherdale (Lord Loxley X Ferragamo). Lord Leatherdale verbindt al het goede uit de beste foklijnen van Westfalen en voert daarmee een voor het KWPN begeerde en vernieuwende “vrije” bloedopbouw. Lord Leatherdale is “Grand Prix” afgericht. Zijn vader is de Westfaalse stempelhengst Lord Loxley, die in zijn jonge jaren het Bundeschampionat op zijn naam wist te schrijven en inmiddels Grand Prix gestart is. Moeder de bloedmooie zwarte Fairless P voert het bloed van de sterk verervende Ferragamo en Anmarsch (v.Angelo xx). Lord Leatherdale is beschikbaar bij Van Olst Horses.
07:18
Lewis
Van Olst Horses

Lewis

Lewis (Grand Galaxy Win X Uphill). Lewis is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft een goede bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is actief, zuiver, heeft een goede overstap. De draf is goed van ruimte met een actief achterbeen dat goed te bewerken is. De galop heeft een krachtige afdruk, is goed van ruimte en is gedragen. Lewis beweegt met een goede beentechniek en een goede houding en balans. Als dressuurpaard heeft Lewis veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel. Lewis is beschikbaar bij Van Olst Horses.
04:48
Lantanas
Van Olst Horses

Lantanas

Lantanas (Sir Donnerhall X Hemmingway). Lantanas is een eerlijke, betrouwbare hengst met veel voorwaartsdrang en een goede instelling. De hengst heeft veel inzet en bereidheid tot werken. De stap is zuiver, actief en goed van ruimte en souplesse. In draf heeft de hengst een actieve beentechniek, een goede tot zeer goede ruimte en een achterbeen dat goed te bewerken is. De galop is krachtig, bergop, gedragen en goed van ruimte, Lantanas beweegt met veel souplesse en een goede houding en balans. Als dressuurpaard heeft Lantanas veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel. Lantanas is beschikbaar bij Van Olst Horses.
04:42

Nieuwonlangs toegevoegd

De eerste EPTM test onder corona protocol!
Vlogs
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenGelderse paardenEvenementen

De eerste EPTM test onder corona protocol!

De stallen op het KWPN-centrum zijn weer bevolkt! De eerste merries zijn weer aangeleverd voor de EPTM-test, uiteraard onder strikt protocol. In deze vlog zie je welke maatregelen genomen zijn.
08:26
Zambesi TN
Team Nijhof

Zambesi TN

Zambesi TN (Heartbreaker X Calvaro Z). Zambesi zelf was op jonge leeftijd al succesvol in de springsport: als zesjarige kwali ceerde hij zich voor de nale van het WK in Lanaken. Onder Sjaak Sleiderink werd hij vervolgens driemaal tweede van de vier wedstrijden in de hengstencompetitie en won hij in Den Bosch zowel de nale als de competitie met meer dan 20 punten afstand. Later sprong Zambesi succesvol op 1,45m-niveau. Zambesi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
02:51
Verdi TN
Team Nijhof

Verdi TN

Verdi TN (Quidam de Revel X Landgraf I). VDL Groep Verdi TN N.O.P. is het ultieme voorbeeld dat sport en fokkerij hand in hand gaan. Al jarenlang combineert Verdi de dekdienst met een sportcarrière op het allerhoogste niveau. Verdi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
03:21
United
Team Nijhof

United

United (Krack C X T.C.N. Partout). Kies voor zekerheid, kies voor kampioenenmaker United! De Krack C-zoon heeft zijn naam gevestigd als topvererver dankzij een hoog percentage nakomelingen dat opvalt in de sport en op het keuringsterrein, zoals NMK-kampioene Brooklyn, de inmiddels Grand Prix geklasseerde hengstenkeuringskampioen Bordeaux en de gouden Young Riders-medaillewinnaar TC Athene. United is beschikbaar bij Team Nijhof.
04:27