Apardi

02:0813 dagen geleden
Apardi (Corland X Kannan). Telkens weer imponeert Apardi met zijn ongelofelijke reflexen, instelling en reuze vermogen. Dankzij zijn topprestaties, bloedmooie type en ijzersterke moederlijn werd Apardi erkend. Apardi is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.

Gerelateerd

Jack Daniels EB
Dekstation Enterbrook

Jack Daniels EB

Jack Daniels EB (Action Breaker X Quite Easy I). Jack Daniels EB is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is ruim voldoende tot goed van ruimte en souplesse. De draf is voldoende tot ruim voldoende van ruimte met een iets rollend voorbeen. De galop is krachtig en goed van ruimte. In beweging heeft de hengst een goede houding en een goede balans. De hengst heeft een goede voorbeentechniek. De sprong achter wordt wisselend afgemaakt. Jack Daniels EB lijkt voorzichtig en toont veel vermogen. Als springpaard heeft Jack Daniels EB veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel. Jack Daniels EB is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:35
Ice Breaker EB
Dekstation Enterbrook

Ice Breaker EB

Ice Breaker EB (Action Breaker X Quite Easy I). Ice Breaker E.B. is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken, laat zich zeer goed bewerken en heeft een fijne mond. De stap is ruim voldoende van ruimte. De draf is voldoende van ruimte en souplesse. De galop is krachtig en goed van ruimte en souplesse. In beweging heeft de hengst een goede houding en balans. De hengst springt met goede reflexen, een zeer goede beentechniek en een goed lichaamsgebruik. Ice Breaker E.B. is voorzichtig en toont veel vermogen op de sprong. Als springpaard heeft Ice Breaker E.B. veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel. Ice Breaker E.B. is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:40
Defender VDS Z
Dekstation Enterbrook

Defender VDS Z

Defender VDS Z (Dominator Z X Padinus). De zwarte blikvanger Defender VDS Z was absoluut één van de smaakmakers op de KWPN Stallion Show. De moderne hengst maakte in zowel de eerste als tweede bezichtiging veel indruk met zijn voorkomen, goede galop, extra springmanieren en zeer atletische vermogen. Defender VDS Z is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:14
Action Breaker
Dekstation Enterbrook

Action Breaker

Action Breaker (Heartbreaker X Lys de Darmen). Action Breaker is een grote moderne lang gelijnde hengst met een indrukwekkend exterieur. Hij heeft een fantastische galop, elastisch, krachtig en heeft zeer veel balans. Hij combineert een perfecte afdruk en techniek, waarmee hij het beste van zichzelf geeft! Action Breaker is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:21

Nieuwonlangs toegevoegd

De eerste EPTM test onder corona protocol!
Vlogs
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenGelderse paardenEvenementen

De eerste EPTM test onder corona protocol!

De stallen op het KWPN-centrum zijn weer bevolkt! De eerste merries zijn weer aangeleverd voor de EPTM-test, uiteraard onder strikt protocol. In deze vlog zie je welke maatregelen genomen zijn.
08:26
Zambesi TN
Team Nijhof

Zambesi TN

Zambesi TN (Heartbreaker X Calvaro Z). Zambesi zelf was op jonge leeftijd al succesvol in de springsport: als zesjarige kwali ceerde hij zich voor de nale van het WK in Lanaken. Onder Sjaak Sleiderink werd hij vervolgens driemaal tweede van de vier wedstrijden in de hengstencompetitie en won hij in Den Bosch zowel de nale als de competitie met meer dan 20 punten afstand. Later sprong Zambesi succesvol op 1,45m-niveau. Zambesi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
02:51
Verdi TN
Team Nijhof

Verdi TN

Verdi TN (Quidam de Revel X Landgraf I). VDL Groep Verdi TN N.O.P. is het ultieme voorbeeld dat sport en fokkerij hand in hand gaan. Al jarenlang combineert Verdi de dekdienst met een sportcarrière op het allerhoogste niveau. Verdi TN is beschikbaar bij Team Nijhof.
03:21
United
Team Nijhof

United

United (Krack C X T.C.N. Partout). Kies voor zekerheid, kies voor kampioenenmaker United! De Krack C-zoon heeft zijn naam gevestigd als topvererver dankzij een hoog percentage nakomelingen dat opvalt in de sport en op het keuringsterrein, zoals NMK-kampioene Brooklyn, de inmiddels Grand Prix geklasseerde hengstenkeuringskampioen Bordeaux en de gouden Young Riders-medaillewinnaar TC Athene. United is beschikbaar bij Team Nijhof.
04:27