Ice Breaker EB

02:4056 dagen geleden
Ice Breaker EB (Action Breaker X Quite Easy I). Ice Breaker E.B. is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken, laat zich zeer goed bewerken en heeft een fijne mond. De stap is ruim voldoende van ruimte. De draf is voldoende van ruimte en souplesse. De galop is krachtig en goed van ruimte en souplesse. In beweging heeft de hengst een goede houding en balans. De hengst springt met goede reflexen, een zeer goede beentechniek en een goed lichaamsgebruik. Ice Breaker E.B. is voorzichtig en toont veel vermogen op de sprong. Als springpaard heeft Ice Breaker E.B. veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel. Ice Breaker E.B. is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.

Gerelateerd

Jack Daniels EB
Dekstation Enterbrook

Jack Daniels EB

Jack Daniels EB (Action Breaker X Quite Easy I). Jack Daniels EB is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is ruim voldoende tot goed van ruimte en souplesse. De draf is voldoende tot ruim voldoende van ruimte met een iets rollend voorbeen. De galop is krachtig en goed van ruimte. In beweging heeft de hengst een goede houding en een goede balans. De hengst heeft een goede voorbeentechniek. De sprong achter wordt wisselend afgemaakt. Jack Daniels EB lijkt voorzichtig en toont veel vermogen. Als springpaard heeft Jack Daniels EB veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel. Jack Daniels EB is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:3556 dagen geleden
Defender VDS Z
Dekstation Enterbrook

Defender VDS Z

Defender VDS Z (Dominator Z X Padinus). De zwarte blikvanger Defender VDS Z was absoluut één van de smaakmakers op de KWPN Stallion Show. De moderne hengst maakte in zowel de eerste als tweede bezichtiging veel indruk met zijn voorkomen, goede galop, extra springmanieren en zeer atletische vermogen. Defender VDS Z is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:1456 dagen geleden
Apardi
Dekstation Enterbrook

Apardi

Apardi (Corland X Kannan). Telkens weer imponeert Apardi met zijn ongelofelijke reflexen, instelling en reuze vermogen. Dankzij zijn topprestaties, bloedmooie type en ijzersterke moederlijn werd Apardi erkend. Apardi is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:0856 dagen geleden
Action Breaker
Dekstation Enterbrook

Action Breaker

Action Breaker (Heartbreaker X Lys de Darmen). Action Breaker is een grote moderne lang gelijnde hengst met een indrukwekkend exterieur. Hij heeft een fantastische galop, elastisch, krachtig en heeft zeer veel balans. Hij combineert een perfecte afdruk en techniek, waarmee hij het beste van zichzelf geeft! Action Breaker is beschikbaar bij Dekstation Enterbrook.
02:2156 dagen geleden