KWPN Actueel - 31 Maart

05:0024 maanden geleden
In het programma KWPN Actueel bespreken wij nieuws en andere actualiteiten rondom het KWPN. In deze aflevering spreken wij met Wim Versteeg over de aanlevering van de 4-jarige rijpaarden, en laten Astrid Hollander en Anne-Wiep Huizing-Mosterd ons het nieuwe KWPN online platform zien.

Gerelateerd

KWPN Inside - 15 november 2017
Journaals
DressuurpaardenSpringpaardenGelderse paardenEvenementen

KWPN Inside - 15 november 2017

In deze aflevering van KWPN Inside bespreken we het examen van de oudere rijpaardhengsten, wat er veranderd is in de selectieprocedure van de Gelderse hengsten en hoe leuk het is om stage te lopen bij het KWPN.
05:39
KWPN Actueel - 26 Mei
Journaals
DressuurpaardenSpringpaardenGelderse paardenEvenementen

KWPN Actueel - 26 Mei

In het programma KWPN Actueel bespreken wij nieuws en andere actualiteiten rondom het KWPN. In deze aflevering blikken we terug op het examen van de rijpaardhengsten en de KWPN Kaderdag, leggen we uit hoe je jouw paard kunt aanmelden voor een keuring of event en spreken we met Johan Knaap over de DNA onderzoeken.
04:39
KWPN Actueel - 12 April
Journaals
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenGelderse paardenEvenementen

KWPN Actueel - 12 April

In het programma KWPN Actueel bespreken wij nieuws en andere actualiteiten rondom het KWPN. In deze aflevering spreken wij met Wim Versteeg over de voortgang van de rijpaardhengsten, met Johan Hamminga over het tussenexamen van de Tuigpaardhengsten en met Mathilde Brouwer over het Gelderse paard.
07:49
KWPN Actueel - 17 Maart
Journaals
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenKWPN Select SaleEvenementen

KWPN Actueel - 17 Maart

In het programma KWPN Actueel bespreken wij nieuws en andere actualiteiten rondom het KWPN. In deze aflevering spreken wij met Wim Versteeg over de aanlevering van de rijpaarden, en met Rien Spaaij en Franciska Hurkmans over werk in de KWPN-stallen. Ook was er goed nieuws van de KSS...
05:52