Meesterwerk - Leunus van Lieren

11:038 dagen geleden
Leunus van Lieren begon in 1980 als éénmanszaak en heeft daarna met veel passie en hard werken Stal Hexagon van de grond af opgebouwd naar het bedrijf dat het nu is geworden. Leunus is fokker, hoefsmid, ruiter, instructeur maar bovenal paardenman! Presentatrice Loes Wielheesen gaat bij hem op bezoek om te praten over zijn visie van het fokken en om te leren van zijn meesterwerk.

Gerelateerd

Living Legend - Vivaldi
Uitgelicht
Dressuurpaarden

Living Legend - Vivaldi

Living Legend Vivaldi - De koning van stal, zo wordt hij genoemd bij Van Uytert. Deze preferente vos hengst schrijft geschiedenis als één van ‘s werelds beste verervers, hij brengt het beste van de Nederlandse dressuur fokkerij samen. Daarnaast staat hij op de zesde plaats in de WBFSH-ranglijst en halen zijn nakomelingen de een na de andere prijzen binnen, zelfs paralympisch goud. Living Legend Vivaldi – The king of our stable, according to Van Uytert. This preferent chestnut stallion writes history as one of the world’s best breeding sires. The best of Dutch breeding is brought together in him. He has placed sixth at the WBFSH sire rankings and his offspring win price after price, even Paralympic gold.
10:4445 uur geleden
Meesterwerk - Paul Hendrix
Uitgelicht
SpringpaardenEvenementen

Meesterwerk - Paul Hendrix

In de serie ‘Meesterwerk' gaat KWPN.tv langs bij ervaren fokkers en professionals om alle kneepjes van het vak te leren. In deze aflevering gaat het KWPN op bezoek bij Paul Hendrix. Paul runt samen met zijn broer Emile Stal Hendrix en richten zich naast de fokkerij ook op de handel en training van springpaarden. Presentatrice Loes Wielheesen gaat bij hem op bezoek om te praten over zijn visie op het fokken en te leren van zijn ervaringen.
13:275 dagen geleden
Kijk de livestream van de eerste bezichtiging 2021
Uitgelicht
DressuurpaardenSpringpaardenGelderse paardenEvenementen

Kijk de livestream van de eerste bezichtiging 2021

De gehele eerste bezichtiging is te volgen via de gratis livestream op kwpn.nl en kwpn.tv, zowel het straatje als de verrichting in de couloir. KWPN-leden kunnen tevens alle beelden terugkijken op KWPN.tv. Het is ook mogelijk om de video van uw hengst te kopen (alleen de ronde in de kooi, exclusief rondstappen) via de KWPN Webshop.
00:279 dagen geleden
Living Legend - Verdi TN
Uitgelicht

Living Legend - Verdi TN

Of het nu om sport of fokkerij gaat, bij deze hengst lijkt alles in goud te veranderen! In deze aflevering van Living Legend brengen we een ode aan Verdi TN. De hengst tijdens die zijn constante sportprestaties tegelijkertijd ook een goede fokkerij carrière opbouwt. En dit jaar voor het eerst in de toptien staat bij de nieuwe WBFSH-sire rankings. Whether in sport or breeding, with this stallion everything seems to turn to gold! In this episode of Living Legend, we pay tribute to Verdi TN. The stallion who's builds an excellent sport performance next to his breeding career. And for the first time enters the top 10 of the WBFSH-sire rankings.
10:0317 dagen geleden