095 IKE

06:254 jaar geleden
Eerste bezichtiging 2015 Ermelo

Nieuwonlangs toegevoegdToon meer

Jheronimus
Willem van Weert

Jheronimus

Jheronimus (Glock’s Dream Boy N.O.P. x Jazz). | 2014 | 1.70 m | KWPN en OLDB ggk | Moeder A.Bertje is de volle zus van de KWPN goedgekeurde GP hengst Tango, het GP paard Bonzanjo, Nationaal Merriekampioen en lichte tourpaard Zhara-Obertje, het lichte tourpaard Compas, nog een ZZ-Z en een Z-dressuurpaard en is halfzus van de Nationaal Merriekampioen D.Oberje. A.Bertje bracht naast Jheronimus inmiddels twee elitemerries, een tweede bezichtigingshengst en een Z1, een ZZ-Z en een PSG/Inter I dressuurpaard. Jheronimus is beschikbaar bij Willem van Weert: 06 13 78 44 98 en Stal Brouwer: 06 51 78 32 77
01:15
Alexandro P
Stal Bertus Verwaijen

Alexandro P

Alexandro P (Koss X Satelliet). Beschikbaar bij Stal Bertus Verwaijen: 06 53 75 07 79
01:04
Ghandi
Dressuurstal Adri van Erp

Ghandi

Ghandi (Bojengel x Tuschinski). 2011 | BRUIN | 1.70 M. Ghandi is een aansprekende hengst met een fantastisch exterieur. Hij laat in zijn beweging zeer veel souplesse zien en hij heeft veel vermogen tot verzamelen. Opvallend is ook zijn geweldige karakter en werkwilligheid. Ghandi komt uit een zeer goede moederlijn met vele succesvolle sport- en keuringspaarden. Ghandi is dé topaanvoerder van alle hengsten op de NMK dressuurveulens. Tijdens de PAVO-cup van 2017 werd Ghandi reservekampioen bij de 6-jarige dressuurpaarden. Ghandi zal dit jaar in de Grand Prix worden uitgebracht. Ghandi is beschikbaar bij Dressuurstal Adri van Erp.
02:24
Lord Romantic
Dressuurstal Adri van Erp

Lord Romantic

Lord Romantic is een zoon van Don Romantic, die in 2010 Hengst van het jaar was in Denemarken. Op zijn beurt heeft hij de recent overleden stempelhengst Don Schufro als vader, die in de sport furore maakte met oa. de olympische bronzen teammedaille onder Andreas Helgstrand. Don Romantic staat op 1 op de dressuurindex van Duitsland! De moeder van Lord Romantic, Veroniek ( stokmaat 1.72m), stamt af van Grand Prix- hengst Krack C, die in de dressuurfokkerij veel invloed heeft gehad. Zij klasseerde zich in de Z2-dressuur en haar moeder Normiek (v. Hitchcock, 1.78m ) wist nog meer goede sportpaarden voort te brengen. Lord Romantic is beschikbaar bij Dressuurstal Adri van Erp.
00:38